ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 04:45
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Час Литвина
Час Литвина
16:31

     Десять тисяч людей, піднесення і урочистість, небачені емоції та щирість – всі ці характеристики стосуються XI з’їзду Народної Партії. Зокрема, з Львівської області прибуло теж не мало – 100 осіб. Делегатів із Західної столиці не стомила ні важка виснажлива дорога, ні довге чекання, адже всі вони приїхали з однією метою – зустрітися зі своїм лідером – Володимиром Литвином.


Секретаріат Львівської обласної організації на ХІ З'їзді Народної Партії

     І ось прийшла та довгоочікувана хвилина… Коли всіх учасників розсадили по своїх містах (до речі гості з Львівщини зайняли почесні перші ряди), організатори запустили ролик про Володимира Михайловича, щоб морально налаштувати публіку на зустріч зі своїм лідером. Диктор розповідала про життєвий шлях спікера, його погляди і переконання. Тим часом один за одним перестрибували ролики, на яких Володимир Михайлович постійно посеред людей, в селі. Не забули і про стареньких батьків голови Верховної Ради. А також продемонстрували висловлювання про лідера Народної Партії членів інших опозиційних партій БЮТу, Нашої України, Партії регіонів. А коли розповідь добігла кінця, у залі з’явився Володимир Литвин, який зайшов через центральний прохід, аби бути чим ближче до своїх прихильників. Відтак з появою лідера Народної Партії з’їзд оголосили відкритим. І відразу приступили до обговорення двох найактуальніших питань: про запровадження відкритих списків та про висунення кандидата у президенти. Щодо першого питання, то ініціативу у свої руки взяв заступник голови Народної Партії Олег Зарубінський, який чітко і аргументовано роз’яснив лінію своєї партії. Обговорювати друге питання взялися звичайні люди і члени Народної Партії, і позапартійні. Це були чоловіки і жінки, старші і молодші, які висловлювали свою власну думку і розповідали, чому саме вони підтримують Литвина. 


Таким способом кияни вітали на з'їзді кожне місто

     Насамкінець слово надали Ірині Гладчук – однокласниці та односельчанці лідера Народної Партії. Жінка щиро поринула у спогади, коли вони з нинішнім спікером сиділи за шкільними партами, збиралися разом на свята. А вкінці свої слова доповнила широким жестом – благословила Володимира Михайловича рушником, вишитим мамою спікера. Після цього всі учасники з’їзду стали свідками того, як Литвина одностайно висунули кандидатом у президенти.


Делегати з Львівщини в очікуванні зустрічі з Володимиром Литвином

     Саме в цей момент заграла символічна музика, яка колись була початком часу новин, а сьогодні стала початком часу Литвина.


Прийшов Час Литвина - так пише на прапорцях

     Володимир Михайлович вийшов на сцену, аби подякувати всім учасникам з’їзду. Але через великий наплив емоцій не зміг промовити і слова. Все – мамин рушник, слова односельчанки і прихильників настільки розчулили Литвина, що на його щоках з’явилася скупа чоловіча сльоза. Це зворушило усю публіку, яка зрозуміла перед ними насамперед людина – щира і добра людина, а вже потім лідер Народної Партії, кандидат у Президенти і так дальше. Учасники з’їзду оплесками підтримали Володимира Михайловича і заспокоїли його. Лише тоді спікер продовжив свою змістовну, сповнену емоцій і почуттів промову. Володимир Михайлович говорив про те, що потрібно зробити все для того, аби повернути Україну її народові, адже носієм влади згідно з конституцією є народ, про те, що Україну захопив гурт олігархів, які роблять в ній усе, що хочуть і про те, що він відчуває у собі сили все це змінити. Завершився з’їзд гучними оплесками, які були присвячені одній людині, достойному кандидатові у президенти – Володимиру Михайловичу Литвину.


Литвин виступив з промовою

Наталія Борська

Прес-секретар Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 719 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024