ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 00:44
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Лютий » 23 » Богдан Іщук зустрівся з народниками Старосамбірщини
Богдан Іщук зустрівся з народниками Старосамбірщини
12:53

Днями з робочим візитом голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук та керівник секретаріату обласної організації НП Ігор Матвієнко відвідали Старосамбірщину.

У рамках візиту голова Старосамбірської районної партійної організації Народної Партії Богдан Остапович Колток провів засідання виконкому на якому ознайомив керівництво з станом справ на Старосамбірщині. Під час розмови Богдан Остапович зазначив, що у  Старосамбірській районній раді є два депутати-народники, але створити депутатську фракцію їм не вдалося, бо оскільки Старосамбірщина є своєрідним районом, то і умови створення фракції теж висунули своєрідні (для цього тут потрібно 12 депутатів). „Наші депутати не можуть впливати на весь депутатський корпус, проте на кожній сесії вони намагаються вносити свої пропозиції і шукають однодумців для їх реалізації” – наголосив Богдан Остапович. 

Депутат Старосамбірської районної ради Ярослав Володимирович Француз розповів, що в низах хотілося б більше відчути підтримку депутатів Верховної Ради. Зокрема він наголосив на тому, що „було б дуже добре, якби хоч один депутат від Народної Партії був закріплений за Львівщиною і проводив зустрічі з населенням, тоді б люди знали, що ми є, ми працюємо для людей і разом з людьми”.

У ході розмови Богдан Лук’янович ознайомив актив районної партійної організації з планом заходів, які необхідно провести у між виборчий період і зазначив: - „Для нашої подальшої плідної співпраці потрібно активніше залучати молодь, до прикладу молодих вчителів, лікарів, підприємців, тощо.

Підсумовуючи візит можна сказати, що Старосамбірська районна партійна організація Народної Партії має певні напрацювання, а депутати-народники у Старосамбірській районній раді намагаються працювати на корись мешканців свого району.

                                                                                                    Прес-служба Львівської

обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 485 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024