ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 03.05.2024, 21:29
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 8 » Богдан Іщук: „Зроблю все, щоб моє місто було найкращим”
Богдан Іщук: „Зроблю все, щоб моє місто було найкращим”
10:09

Все своє свідоме життя Богдан Лук’янович Іщук провів тільки в одному районі, тому Радехівський район і місто Радехів для нього є рідним. За спеціальністю інженер-механік, але в житті так склалося, що працював інженером-будівельником, головним інженером-будівельником, директором комбікормового заводу, який за його керівництва став одним із кращих в Україні. Був обраний головою колгоспу, який мав великий свинокомплекс на 8 тис. поголів’я. А ще головою агропромислового об’єднання, начальником управління сільського господарства, заступником голови райвиконкому, генеральним директором спільного українсько-польського підприємства „Ленполь”, головою Радехівської райдержадміністрації та головою районної ради. А з червня цього року голова Львівської обласної організації Народної Партії, бо хоч вже перебуває на заслуженому відпочинку, але активно сприяє розвиткові партії на Львівщині. У свій час Богдан Лук’янович займався розвитком соціальної культури. Під його керівництвом будували школи, будинки культури, дитячі садки, фельдшерсько-акушерські пункти, дороги.

Народник Богдан Іщук відчуває проблеми свого міста, бо живе в ньому вже понад 40 років. З цієї причини він вирішив іти на посаду міського голови м.Радехів.

 Вже давно назріла потреба в будівництві дитячого садка, басейну, спортивного майданчика і створення центру здоров’я, слід привести в порядок індивідуальне житлове будівництво,  відкрити професійно-технічне училище і філіал вищого навчального закладу, закласти нові парки і сквери. Але найболючішим для мене є те, каже Богдан Лук’янович, що з року в рік не вирішуються проблеми мого міста на рівні голів і депутатського корпусу. Наші люди почали жити краще, мають певні заощадження, краще йде фінансування багатьох державних установ районного значення, але зі сторони міської влади нема поштовху, підняття духу жителів міста на здійснення ряду заходів навіть без затрат коштів місцевого бюджету. Треба показати приклад. Аби кожна людина, яка живе і працює в місті, боролася за те, щоб воно було кращим.

Багато жителів міста можна організувати на таку працю. Для цього потрібні не тільки кошти, вважає Богдан Іщук, трошки праці, порядку, дисципліни, а основне, щоб згуртувати людей на здійснення цих заходів. „Для фінансування видатків з місцевого бюджету можна залучати і підприємців, організації, і таким чином підняти активність нашого населення.  Цього не зробить один мер, це треба зробити депутатському корпусу, який знає проблеми в своєму окрузі, населеному пункті. Така співпраця виконавчої влади міста з керівництвом підприємств і організацій дасть позитивний результат”, - зазначає керівник Львівської організації.

Проблемами розвитку має займатися не тільки депутатський корпус, а й голови сільських, селищних рад. Більше бувати в населених пунктах, цікавитися життям громадян повинні також і депутати Верховної Ради. Богдан Лук’янович стверджує, що є проблеми, які можуть вирішити депутати міста, є й такі, які треба переадресувати народникам в районну чи обласну ради, а є питання, які депутатська фракція блоку Литвина у Верховній Раді мала б  взятися за їх вирішення. „Отака співпраця депутатських корпусів народників всіх рівнів може показати, що від вищого органу, аж до місць де живуть і працюють наші виборці, ми намагатимемось зробити все, щоб вони жили краще. Оце буде наша найефективніша праця на користь людей, які живуть в тих чи інших населених пунктах. Знаючи усі проблеми міста хочу віддати свій життєвий досвід, професійні знання і організаторські навички для того, щоб моє місто стало набагато кращим”, - каже голова Львівської обласної організації Народної партії Богдан Іщук.

Христина Щур

Прес-секретар Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 558 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024