ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 23.04.2024, 19:26
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 75 76 77 78 79 80 »

     Україна має якнайшвидше повною мірою інтегруватися до Європи, заявляє Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин.


     «Для України це питання бути чи не бути. Для Європи відповідь на ті виклики, які стоять перед нею зараз з огляду на світову кризу», - сказав В.Литвин, виступаючи у вівторок у Національному музеї Данії перед членами впливового Датського товариства зовнішньої політики, Датсько-українського товариства, представниками наукових та ... Читати далі »
Переглядів: 627 | Дата: 18.02.2009

     Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у вівторок у рамках офіційного візиту до Королівства Данія зустрівся з Президентом Фолькетінгу (Парламент Данії) Тором Педерсеном та членами Президії Фолькетінгу.

     Під час зустрічі було обговорено широке коло питань двосторонньої співпраці та її міжпарламентська складова.

     «Мабуть, символічно те, що парламентська делегація Верховної Ради перебуває у Данії у день 17-річчя встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами», - зазн ... Читати далі »

Переглядів: 651 | Дата: 17.02.2009

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин вважає, що парламент має призначити президентські вибори на 17 січня 2010 року і до цього часу жодні дочасні вибори не відбудуться. Про це він заявив вчора, 16 лютого, у прямому ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

     "Верховна Рада має визначитися і прийняти як даність, що 17 січня 2010 року мають відбутися президентські вибори і цей період до президентських виборів має бути періодом роботи. Щоб кожен бачив, ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Дата: 17.02.2009

     20 річницю виведення радянських військ з Афганістану відзначили воїни-інтернаціоналісти. На урочистостях з цієї нагоди, що відбувалися у Фастівському міському будинку культури, був присутній спікер Верховної Ради України Володимир Литвин. Звертаючись до всіх присутніх у залі, Володимир Литвин зазначив: «Так склалося історично, що саме люди, які проходять крізь горнила випробувань, стають стрижнем держави, моральним авторитетом, сподвижниками. Ветерани Великої Вітчизняної війни відстояли свою рідну земл ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Дата: 16.02.2009

Интервью Председателя Верховной Рады Украины, Председателя Народной Партии Владимира Литвина журналу «Профиль»

Перед началом новой парламентской сессии спикер Владимир Литвин выступил с заявлением о том, что определение даты предстоящих президентских выборов – первоочередная парламентская задача. Но первая пленарная неделя завершилась, а час «Ч» так и не назван. Почему?


- Всем ясно, что выборы президента, согласно Конституции Украины, состоятся в последнее воскресенье последне ... Читати далі »

Переглядів: 736 | Дата: 13.02.2009

     Сьогодні є усі підстави високо оцінити міжпарламентські відносини України і Німеччини та говорити про можливість підняття їх на новий, якісний рівень. На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у п´ятницю під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Гансом-Юргеном Гаймзьотом. «Сьогодні більше мають говорити парламенти, а відтак це означатиме, що говорять народи», - сказав В.Литвин.

     Посол подякував за прийом і погодив ... Читати далі »

Переглядів: 711 | Дата: 13.02.2009

— В Брюсселе вы заметили, что в будущем необходимо обсуждать вопрос поставок газа в трехстороннем формате Украина—Россия—ЕС. Не означает ли это, что необходимо пересмотреть заключенные контракты?

— Этого не позволит ни Россия, ни Европейский Союз. Каким бы ни был пересмотр, это очередной виток выяснения отношений. Раньше надо было думать. И раньше надо было иметь общую позицию. Хотя понятно, что на этот раз Украина не выиграла. Ибо говорить о победе — значит говорить о чьем-то пораже ... Читати далі »

Переглядів: 640 | Дата: 13.02.2009

     Сьогодні, 12 лютого 2009 року, відбулося засідання Політвиконкому Народної Партії, на якому Голова Народної Партії Володимир Литвин поінформував усіх присутніх про перспективи діяльності Народної Партії в нинішніх політичних умовах. На засіданні Політвиконкому також було розглянуто проект Концепції ідеологічної та інформаційної діяльності партії та поінформовано про участь регіональних організацій Народної Партії у позачергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних та міських голів 15 березня 2009 року.


     Під час засідання Політради голова фракції «Блок Литвина» у Верховній Ра ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Дата: 12.02.2009

     Интервью Председателя Верховной Рады Украины, Председателя Народной Партии Владимира Литвина газете «Комсомольская правда»


     «ЛИЧНОЕ НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНО ДЛЯ ОГЛАСКИ»

     - Владимир Михайлович, думаю, что не открываю секрета главе Верховной Рады: депутаты с не меньшим задором, чем поправки к бюджету, обсуждают между собой последние новости из внепартийной жизни Петра Симоненко, лидера коммунистов. ... Читати далі »
Переглядів: 764 | Дата: 12.02.2009

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин у середу у рамках робочого візиту до міста Брюссель зустрівся з Президентом Європейського парламенту Хансом-Гертом Пьоттерінгом.

     Головну думку, яку українська парламентська делегація на чолі з В.Литвином намагалася донести у ході дводенного візиту до Брюсселю, полягає у тому, що Україна буде розвиватися демократично, заявив В.Литвин під час зустрічі.

     В.Литвин зазначив, що має намір докласти всіх зусиль, аби у ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Дата: 12.02.2009

Copyright ЛОО Народної Партії © 2024