ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 07:13
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 9 » Фракція Блоку Литвина ініціює прийняття невідкладних заходів, спрямованих на підвищення соціального захисту населення
Фракція Блоку Литвина ініціює прийняття невідкладних заходів, спрямованих на підвищення соціального захисту населення
10:24

     У Верховній Раді України зареєстровано проект Постанови «Про деякі невідкладні заходи, спрямовані на підвищення соціального захисту населення», поданий народними депутатами від фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України С.Гриневецьким та О.Зарубінським. Метою проекту Постанови є вжиття невідкладних заходів, спрямованих на підвищення соціального захисту населення.

     На переконання авторів документа, діяльність органів влади щодо підвищення рівня життя населення в умовах економічної кризи має бути спрямована на забезпечення матеріальної підтримки як працюючих громадян, так і тих, хто потребує особливого соціального захисту, зокрема, непрацездатних громадян, інвалідів, пенсіонерів, осіб з обмеженими фізичними можливостями, на принципах поглиблення адресності виплат.

     Народні депутати вважають, що в умовах інфляції затверджені Урядом набори продуктів харчування, непродовольчих товарів, а також послуг для основних соціальних і демографічних груп населення потребують перегляду з метою забезпечення людини необхідними матеріальними та соціальними благами для її нормальної життєдіяльності.

     Даним проектом Постанови передбачається доручити Кабінету Міністрів України до 1 вересня 2009 року здійснити відповідно до Закону України «Про прожитковий мінімум» організаційні заходи щодо перегляду наборів продуктів харчування, непродовольчих товарів та переліку послуг для основних соціальних та демографічних груп населення та прийняти відповідне рішення. Також Постановою передбачаєтся підготувати Кабінету Міністрів з урахуванням вимог статті 3 Конституції України та внести на розгляд Верховної Ради України законодавчі пропозиції, спрямовані на підвищення соціального захисту населення. 


Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 475 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024