ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 17:44
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 1 » Заява прес-служби фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України
Заява прес-служби фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України
09:26

     Претензії Віктора Януковича до Блоку Литвина, висловлені ним у сьогоднішній заяві щодо «відстоювання власних шкурних інтересів» під час розгляду питання про прожитковий мінімум, викликають не тільки подив , але й усмішку. Адже смішно сприймати, коли людина, очевидно, на декілька хвилин відірвавшись від гри в гольф або в теніс, із сумом у голосі просторікує про проблеми найбідніших українців.

     Якщо б він навіть трошечки турбувався про ці проблеми, то хоча б з’явився на засідання Верховної Ради, на якому це питання і розглядалося, і власноручним голосуванням спробував довести, що чергові ініціативи щодо підвищення прожиткового мінімуму - не примітивний виборчий піар та імітація активної (щоправда заочної) турботи про людей. Відсутність же пана Януковича під час розгляду ним же розрекламованого напередодні на всіх телеканалах соціального питання, як і майже стовідсоткова його відсутність на робочому місці (а посада в нього – народний депутат України), в черговий раз засвідчили – слова це одне, а реальні дії – зовсім інше.

     Прагнення звинуватити Блок Литвина у відстоюванні шкурних інтересів можна пояснити лише одним: коли для людини саме шкурні інтереси є дороговказом і єдино зрозумілим способом життєдіяльності, під цю свою мірку вона починає міряти все інше та всіх інших.

     А з яких саме інтересів, чи не з шкурних виходив Віктор Янукович, свого часу прийшовши до влади і тут же зменшивши мінімальну зарплату в країні з 237 до 205 гривень і наклавши табу на виплату згідно з діючим законом допомоги дітям війни? 

     Можливо, роблячи таку заяву, він просто переплутав, про який законопроект йдеться, бо ж особисто за півтора роки роботи Парламенту не доповідав і не брав участі у розгляді жодної законодавчої ініціативи, та й це саме стосується ключових радників і писарів.

     А, може, помилка сталася, бо мав на увазі свої нереалізовані шкурні домовленості з Банковою?

     Безглуздість же звинувачень на адресу Блока Литвина полягає хоча б у тому, що як раз за його підтримки і був проголосований у першому читанні законопроект про підвищення прожиткового мінімуму, після чого створена робоча група, щоб у другому читанні довести до розуму сирий проект, в якому жодного слова немає про те, з яких джерел брати гроші на додаткові витрати з державного бюджету. І прийняти закон реальний а не про торгівлю повітрям.

     Як би там не було, варто порадити всім таким «борцям» за права простих людей: просто частіше приходьте на роботу і тоді не будете повторювати дурниць кимось підготовлених.

Прес-служба 

фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України


Переглядів: 520 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024