ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 26.04.2024, 13:34
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Червень » 26 » Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня Конституції України
Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня Конституції України
10:02

Шановні громадяни!


     Щиро вітаємо із державними святом – Днем Конституції України!
     Прийнята у 1996 році Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної і світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.
     Конституція увійшла в суспільне життя як гарант незалежності та соборності України, її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатомантність – фундаментальні засади, на яких має грунтуватися сьогодення і вибудовуватися майбутнє нашого народу. 
     На жаль, сьогодні Основний Закон далеко не завжди виконується, більшість конституційних норм і положень все ще залишаються тільки деклараціями. А Конституція України – законом лише для пересічних громадян, а для їхніх правителів – брошурою, з якої вичитують тексти порожніх обіцянок перед народом. Можновладці іноді приймають рішення, які відверто суперечать Конституції України, порушують права громадян України.
     Народна Партія прагне, щоб задекларовані права виконувалися, щоб люди почувалися захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Ми переконані, що розвиток культури, освіти, ефективне та доступне медичне обслуговування, правова та соціальна захищеність, політична та релігійна свободи – все це має по праву гарантуватися громадянам України. Народна Партія вірить, що спільними зусиллями нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватиме гуманізм, демократія, закон і справедливість, а матеріальний достаток співвідноситиметься із кільікстю та якістю праці. Ми не полишаємо надії, що демократичні засади, закріплені Конституцією, все ж таки стануть реаліями нашого сьогодення.


Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 511 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024