ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 02:55
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Червень » 22 » Відозва Політвиконкому Народної Партії до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
Відозва Політвиконкому Народної Партії до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
11:09

     Недільний ранок 22 червня 1941 року увійшов трагічною сторінкою у життя мільйонів українців. У цей день розпочалась найжахливіша війна в історії нашого народу – Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого українця. У вирі війни втратили життя майже 10 мільонів наших співвітчизників, смерть не оминула жодну українську родину. День початку війни став в Україні історичним днем скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. 
     У цей день прийнято згадувати усіх тих , хто віддав життя за перемогу, кого замучили у концентраційних таборах, кого розстріляли у в’язницях НКВС, хто жертвував усім задля того, аби наша країна була вільною. Можновладці виголошуватимуть полум’яні промови, обіцяючи в черговий раз вирішити всі проблеми ветеранів, кому ми завдячуємо мирним небом над головою. Проте щороку після відзначення чергової річниці війни проблеми ветеранів не тільки не вирішуються, а й відверто замовчуються. То невже люди, які ризикували своїм життям заради кращого майбутнього своєї країни, не заслуговують на гідну старість?
     Мізерні пенсії, відсутність найнеобхіднішого – це ті проблеми ветеранів, які вимагають негайного вирішення. Сьогодні пріоритетним напрямком соціальної політики держави має стати поліпшення рівня життя та добробуту ветеранів війни. Ми переконані, що ті, хто віддав своє здоров’я заради добробуту майбутніх поколінь, достойні кращих умов життя, ніж ті, в яких вони опинилися сьогодні.
     Ми маємо усвідомити, що без героїзму та жертовності ветеранів не постала б незалежна Українська держава, вона стала можливою завдяки мужності й незламності духу волелюбного народу. Ми маємо шанувати світлу пам’ять усіх тих, хто не повернувся з війни, маємо оберігати спокій і злагоду у суспільстві задля майбутнього українського народу, задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до Великої Перемоги.
     Віддаємо шану всім українським борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників. Схиляємо голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.


Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 513 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024