ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 01:19
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 22 » Володимир Литвин провів зустріч із депутатами місцевих рад Хмельниччини
Володимир Литвин провів зустріч із депутатами місцевих рад Хмельниччини
09:54

     Сьогодні, 22 травня 2009 року Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин зустрівся з групою депутатів місцевих рад Хмельниччини. 
     В ході зустрічі йшлося про складну політичну ситуацію в Україні та зростання політичного протистояння у стінах парламенту. «Ситуація в країні надзвичайно складна. Доводиться шукати компроміс. Коли ставляться на перший план політичні інтереси, тоді, зрозуміло, виникають розбіжності», - сказав В.Литвин. На думку Голови Народної Партії, політичні протистояння у парламенті відбуваються через відсутність у нинішніх політиків політичної культури, делікатності, послідовності та відповідальності. Володимир Литвин переконаний, що українським можновладцям бракує досвіду та компетентності аби вони могли обіймати займані посади. 
     «У нас сьогодні поширюється відчуття недостатньої легітимності та пошуку ворога», - зазначив В.Литвин під час розмови з депутатами місцевих рад Хмельницької області. Він додав, що головною загрозою національній безпеці є українська влада. 
     Відносно політичної ситуації, що склалася в державі Голова Верховної Ради сказав: «Я занепокоєний сьогоднішнім зіткненням двох політичних сил. Треба думати над тим, як змусити їх працювати для країни. Країна повинна працювати. Сьогодні відбувається деградація. Агресивна сірість править бал сьогодні».
     Володимир Литвин поінформував усіх присутніх про власну позицію стосовно президентських виборів. «Президентські вибори мають відбутися 17 січня 2010 року. Я вніс відповідний проект постанови щодо цього», - сказав спікер. Він додав, що вважає за необхідне скоротити термін виборчої кампанії зі 120 днів до 90. Голова Народної Партії «не виключає того, що буде створено широке об’єднання у парламенті і будуть вноситися зміни до Основного закону».
     Голова Верховної Ради також висловив свою думку щодо українських відносин з Росією, зазначивши: «Нам необхідно зробити все, аби налагодити нормальні стосунки з Росією. Треба провести діалог та усвідомити, які інтереси Росії і України співпадають, а де не співпадають. І треба визначитися, чому з певних питань у нас з сусідами не співпадають інтереси». 
     На переконання Володимира Литвина, українські громадяни не підтримують ідею вступу України в НАТО. «Треба припинити будь-які розмови про НАТО. Я переконаний, що сьогодні більшість громадян проти вступу України в НАТО».
     Депутати місцевих рад Хмельницької області порушували питання необхідності внесення змін до Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про вибори депутатів місцевих рад» та «Про комунальну власність».

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 553 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024