ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 13:41
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 19 » В.Литвин запропонував народним депутатам або прийняти рішення про роботу в сесійній залі наступного тижня, або скласти повноваження
В.Литвин запропонував народним депутатам або прийняти рішення про роботу в сесійній залі наступного тижня, або скласти повноваження
11:12

     Верховна Рада України, в тому стані, в якому вона перебуває, є недостойною українського народу і не відповідає необхідним критеріям за змістом своєї роботи, заявив Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, виступаючи у вівторок з парламентської трибуни.

     За його словами, на сьогодні до розгляду у сесійній залі підготовлено більше 500 питань. Але навіть після тижневого блокування парламенту будь-які пропозиції щодо того, аби продовжити роботу Верховної Ради до того часу, допоки не буде вичерпаний перелік питань, не знаходять підтримки. «Хіба комбайнер, доярка, працівник заводу чи фабрики, коли в них не закінчено роботу, кидають її, як продзвонить дзвінок, і йдуть додому? Абсолютно ні, вони працюють», - зауважив керівник українського парламенту. 

     На думку Володимира Литвина, «розвішуючи плакати один проти одного», депутати добиваються знищення не політичних конкурентів, а авторитету Верховної Ради та країни в цілому. «Зверніть увагу, які репортажі йдуть про процеси, що відбуваються в Україні! Верховна Рада України виступає головним дестабілізуючим чинником», - зазначив він.

     «Я звертаюсь до народних депутатів, а не до лідерів фракцій. Шановні колеги, Верховній Раді України відміряно працювати до 2012 року, так давайте працювати! - закликав Голова Верховної Ради депутатський корпус. - Якщо вас весь час підлякують тим, що будуть дочасні вибори, то ви повинні зрозуміти, що абсолютна більшість з вас тоді не попаде в сесійну залу. Ви ж всі розумні люди! Чому не може працювати Верховна Рада? Чому ми постійно принижуємо країну?».

     Володимир Литвин запропонував народним депутатам прийняти рішення, згідно з яким Верховна Рада працювала б у пленарному режимі наступний тиждень, а цього тижня сесійні засідання продовжувалися б до завершення розгляду всіх питань. В іншому випадку, вважає керівник українського парламенту, народні депутати мають змінити виборчий закон і добровільно скласти свої повноваження.

Прес-секретар Голови Верховної Ради України

Переглядів: 589 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024