ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 29.03.2024, 07:27
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 15 » О.Зарубінський: «Нещодавнє рішення Конституційного Суду зняло всі питання щодо позачергових парламентських виборів»
О.Зарубінський: «Нещодавнє рішення Конституційного Суду зняло всі питання щодо позачергових парламентських виборів»
11:27

     Про це зазначив народний депутат України Олег Зарубінський під час пленарного засідання Верховної Ради України 15 травня 2009 року. «Конституційний Суд своїм вердиктом дав зрозуміти, що для позачергових парламентських виборів немає жодних конституційних правивох підстав. Третіх за останні три роки парламентських виборів не буде», – наголосив народний депутат.

     Також під час свого виступу О.Зарубінський зазначив: «Може, це не приємно усвідомити тим, хто вже малював схеми використання на загальнонаціональних виборах своїх шахрайських напрацювань з викривлення результатів нещодавніх місцевих виборів, фактичного усунення громадян від можливості обирати, тотальної маніпуляції під час цих місцевих виборів, починаючи від нахабного використання адмінресурсу і закінчуючи просто споюванням людей перед виборчою дільніцею».

     На думку народного депутата, в першу чергу варто заспокоїтися тим, хто розглядав підштовхування країни до виборів як інструмент досягнення своїх особистих і корпоративних інтересів. О.Зарубінський радить конвертувати хист і неординарні здібності до інтриг і організації конфліктів бодай у більш-менш конструктивне рішення. «Адже за нинішніх умов залишається одне – працювати», – наголосив О.Зарубінський під час виступу. «Переважна більшість наших колег, незалежно від фракції, мають значний життєвий і трудовий досвід. Вміють працювати. Просто не треба їм заважати, не треба персональні комплекси та амбіції накидати на тих, хто здатен працювати, хто власне для цього і йшов до Верховної Ради. А не жити від скандалу до скандалу», – додав заступник Голови Народної Партії О.Зарубінський.

     На його переконання, швидкоплинні економічні та соціальні процеси потребують свого осмислення, інвентаризації зробленого в контексті антикризових заходів, і оперативного реагування на зміни; де це потрібно – у форматі корекції, де відмови, а де й посилення конкретних антикризових заходів.

     «Для тих, хто не хоче працювати, є два варіанти», – переконаний О.Зарубінський. Таким особам він рекомендує здати мандати, і звільнити місце іншим, хто дорожитиме своєю роботою, дорожитиме можливостями бути корисним людям.

     «Або ж другий варіант. Потужний громадський і громадянський тиск на тих, хто працювати не хоче, для кого парламентська робота – це винятково інтриги та ігрища, а не власне щоденна і копітка праця. Вибір є», – переконаний Олег Зарубінський.


Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 496 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024