ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 11:12
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 7 » “Президентові не вдасться оголосити надзвичайний стан” – Олег Зарубінський
“Президентові не вдасться оголосити надзвичайний стан” – Олег Зарубінський
11:07
     Якби я грав на політичному тоталізаторі, то набагато більше поставив би на те, що президентові не вдасться оголосити надзвичайний стан. Таку думку ІМК висловив народний депутат України від Блоку Литвина Олег Зарубінський.

     "Я розумію логіку висловлювань Петра Симоненка щодо того, що в Україні може бути введений надзвичайний стан. Вона витікає з того, що глава держави, і особливо керівництво Секретаріату і його команда, розуміють, що президентські вибори неминучі, і, очевидно, усвідомлюють, що після виборів буде новий президент", - додав політик.

     За його словами, команда Віктора Ющенка, перш за все керівник Секретаріату разом з певною групою в Партії регіонів, робить все для того, щоб були дострокові парламентські вибори.

     "Але оскільки Конституційний Суд своїм рішенням не дав ніяких підстав для розпуску парламенту, і це з юридичної точки зору зараз неможливо, то, очевидно, Симоненко виходить з логіки, що будуть застосовані інші заходи екстраординарного характеру, щоб довести ситуацію у країні до певного хаосу і, ґрунтуючись на надзвичайному стані, відтягнути президентські вибори у випадку, якщо не вдається провести парламентські, і зайти у Верховну Раду, користуючись адміністративним ресурсом, Ющенку, Балозі, Ставнійчук, Пукшину і всій "гоп-компанії", - підкреслив Олег Зарубінський.

     Водночас він вважає, що для оголошення надзвичайного стану немає ніяких передумов, "сьогодні всім потрібно працювати, а не дестабілізувати і загострювати ситуацію".

     "Мені здається, що економіка, якщо і не повністю пристосувалася, то вже вийшла зі стану шоку від світової фінансової кризи. Навіть видання Financial Times говорить про певні позитивні тренди, тому введення надзвичайного стану було б дуже негативно сприйнято не тільки політиками, але і суспільством, і президент побоявся б цього", - резюмував співрозмовник.

     Автор: Анна Безродна

     ІнтерМедіа Консалтинг від 06.05.2009 р.
     
http://www.imk.com.ua/ua/news/info/54451

Переглядів: 542 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024