ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 04:25
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 21 » В.Литвин наголошує на необхідності уважно проаналізувати підходи до визначення і здійснення зовнішньої і внутрішньої політики України
В.Литвин наголошує на необхідності уважно проаналізувати підходи до визначення і здійснення зовнішньої і внутрішньої політики України
11:55

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин наголошує на необхідності уважно проаналізувати підходи до визначення і здійснення зовнішньої і внутрішньої політики України. Про це він заявив, спілкуючись з журналістами в ході робочої поїздки до Житомирської області. 

     Володимир Литвин вважає, що підходи до визначення і здійснення зовнішньої політики «повинні будуватися з урахуванням внутрішніх потреб країни, з урахуванням суспільних настроїв і повинні відповідати інтересам держави та суспільства, а не баченню окремих людей щодо того, якою має бути зовнішня політика». У цьому контексті В.Литвин вкотре наголосив на необхідності ухвалення у Верховній Раді України «якісно нового» закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики держави. «Тоді більш прогнозованими і результативними для України будуть питання, які лежать в площині економічної співпраці», - сказав він. Голова Народної Партії висловив переконання, що «саме питання внутрішнього розвитку повинні визначати підходи до зовнішньої політики України». 

     На його думку, ухвалення такого закону необхідне перш за все для того, аби замінити закон, який діє з 1993 року, «щоб у нас не було різночитань, щоб був єдиний підхід як у питаннях нашого внутрішнього жтиття, так і в питаннях наших стосунків із зовнішнім світом».

     Коментуючи ухвалення нових газових угод між Україною і Росією, Володимир Литвин наголосив на тому, що «угода укладена, і середньозважена ціна визначена, факт відбувся: на 10 років Україна перейде на загальноприйняте ціноутворення». При цьому він зауважив, що «хто може зробити краще, нехай продемонструє свій варіант». 

     На запитання, чого слід чекати Україні з обранням нового Президента США, Голова Народної Партії зазначив, що «нам слід не чекати чогось, а необхідно працювати». На його переконання, «у нинішньому світі кожна країна працюватиме, діятиме жорстко та егоїстично, виходячи з власних інтересів». «Україна також повинна робити все, щоб принципи стратегічного партнерства, які ми декларуємо щодо Сполучених Штатів Америки, були реалізовані на практиці», - підкреслив Володимир Литвин.


     Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 845 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024