ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 07:32
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 7 » Звернення до політичних партій, громадських організацій, до всього українського народу
Звернення до політичних партій, громадських організацій, до всього українського народу
09:40

,,Замість революційних гасел – конкретні справи!”

Шановні співвітчизники!

 Україна переживає один із найдраматичніших періодів своєї історії. Агресія з боку сусідньої держави, економічні негаразди, соціальна напруга в суспільстві – все це ставить під загрозу існування України як суверенної держави.

Вихід із ситуації, що склалася, один: всій нації потрібно об’єднатися заради порятунку Вітчизни. А для цього – забути про власні амбіції, ідейні протиріччя і забезпечити на всіх ділянках соціально-економічного та політичного життя чітку та злагоджену роботу.

Вважаємо, що до управління державою слід залучати фахівців не за політичною приналежністю, а за їх діловими та професійними якостями. На зміну  преславутим партійним квотам та люстрації має прийти пошук людей, здатних працювати на користь справи, а не в інтересах окремих осіб, груп чи партій.

Таких людей є немало в Народній Партії. Адже наша політична сила завжди діяла в інтересах держави, всього українського народу. У періоди найважчих випробувань, коли країна опинялася на межі реального розколу, саме Народна Партія ставала над конфліктами, знімала напругу, приводила ситуацію у рамки правового поля. А її представники в органах влади спрямовували свої зусилля на вирішення конкретних завдань розбудови країни.

 Державницька політика, відповідальність за сьогодення та майбутнє України – ось визначальні принципи, якими керується Народна Партія в своїй діяльності. Свідомо відмовляючись від популістських гасел та дій, вона акцентує свою увагу на розробці, винесенні на суспільний розгляд та реалізації заходів, здатних оздоровити економічну ситуацію в країні, поліпшити життя людей. І сьогодні у народників є не лише реалістична модель виходу із кризи, а й відповідальні та професійні представники для її втілення в життя.

Останні події засвідчили, що у значній мірі завдяки виваженій і водночас рішучій позиції Голови Народної Партії, Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони     Литвина В.М. у парламенті розпочався діалог, у країні не було допущено розгорання громадянської війни, почали вирішуватися конкретні справи.

Закликаємо всіх, кому не байдужа доля Вітчизни, відмовитися від радикалізму і на чільне місце поставити інтереси держави. Країна не може постійно перебувати у стані революції. Сьогодні – час практичних дій, спрямованих на розбудову України.   

 

                                            Політвиконком Народної Партії  

Переглядів: 422 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024