ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 29.03.2024, 10:26
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 27 » Володимир Литвин: НАРОД СВОЮ ПОЗИЦІЮ ВИСЛОВИВ – ЧІТКО Й ОДНОЗНАЧНО
Володимир Литвин: НАРОД СВОЮ ПОЗИЦІЮ ВИСЛОВИВ – ЧІТКО Й ОДНОЗНАЧНО
10:58

Люди проголосували за визначеність, передбачуваність та замирення країни, припинення протистояння й конфліктів, збереження цілісності України. Причому поступили відповідально – вибори президента відбулися в один захід.

Правда, цьому «допомогли» й сепаратисти та їх натхненники – усередині держави та за її межами. Вибори зірвати їм не вдалося, проте своїми діями зменшили явку виборців, у Луганській та Донецькій областях вони були значною мірою унеможливлені, що й зіграло на користь П.Порошенка, позбавило наше суспільство ще трьох тижнів очікувань остаточного результату.

Зазвичай вибори – це завжди протиставлення позицій, можливість альтернатив. За наших умов над чесним зіткненням аргументів домінували намагання підіграти настроям людей, витончені інтриги та комбінації, різноманітні домовленості та їх недотримання, що дасть знати про себе в наступний період.

Тепер час виконувати обіцяне й нетерпляче очікуване нашими людьми. Більше того – й світом. Проте, як це не парадоксально звучатиме, головне зараз для переможця – не чіплятися, як це було до того, за поділ політики – чи то США, ЄС чи Росії, а продемонструвати, що Україна сама спроможна визначити свою долю.

Належить виявити справжню твердість і послідовність в обстоюванні інтересів України та народу. І самостійність в опорі на суспільство. На ділі продемонструвати уважну увагу до потреб усіх регіонів, не йти за настроями окремих суспільних груп і регіонів, а опиратися на узагальнені думки й настрої всього українського загалу.

Лідер країни зобов’язаний збудити й поєднати творчу енергію людей з вивіреністю й твердістю власних переконань, з прозорими нормами командної роботи.

Усім учасникам президентських перегонів треба усвідомити, що сьогодні критично важливо не тільки вигравати, але й уміти гідно програвати та перетворювати невдачі в загальний успіх як фундамент своїх же майбутніх перемог.

Україні сьогодні потрібне головне – мир, справедливість, зосередження на економіці. Останнє потребує особливої і першорядної уваги. У книзі Герхарда Шредера (колишній канцлер Німеччини) «Решения. Моя жизнь в политике» (М. – Изд-во «Европа», 2007) міститься точний виклад складності трансформацій на пострадянському просторі: шлях виходу з командної економіки потребує довготривалих зусиль для усунення невідповідності між культурою та суспільним досвідом – і багато грошей.

А нам до того ж потрібно ще й припинити війну в Україні.

Переглядів: 454 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024