ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 12:10
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 30 » Володимир Литвин: Батьки, що мають троє або п’ятеро дітей, син, на утриманні якого мати – не повинні бути призвані в ряди армії.
Володимир Литвин: Батьки, що мають троє або п’ятеро дітей, син, на утриманні якого мати – не повинні бути призвані в ряди армії.
10:55

Голова Народної Партії, голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин переконаний, що регулярні війська і професійних військових потрібно забезпечувати належним чином, а не розбавляти їх склад мобілізованими громадянами.

«Потрібно дати все регулярним військам, я маю на увазі професійним військовим, і не розбавляти їх мобілізованими в такій кількості, за винятком добровольців. Вони краще виконають всю роботу. Треба різко підняти заробітну плату, а не плодити пільги, які, як правило у нас ніколи не виконуються. Тоді людина буде розуміти за що вона ризикує своїм життям. Окрім звичайно патріотизму, вона повинна бачити ще й іншу мотивацію», - сказав Володимир Литвин.

Він підкреслив, що однією із проблем, яка вже проявляється у зв’язку із проведенням військових дій у східних областях, є психологічна атмосфера у суспільстві. «Сім’ї переживають за своїх чоловіків, за своїх синів, за своїх рідних і вони вимагають, щоб діяли відповідні норми», - зазначив Володимир Литвин.

Голова Народної Партії повідомив, що спілкувався із людьми, які приїхали до Верховної Ради із Волинської, Житомирської та інших областей. За його словами, на жінках «уже обличчя немає, оскільки вони не сплять, не знають що відбувається з їхніми чоловіками».

«Тим більше є низка мобілізованих людей, які за жодним законодавством і з точки зору людської логіки не повинні бути призвані в ряди армії», - зазначив Володимир Литвин. Зокрема, батьки, що мають троє або п’ятеро дітей, син, на утриманні якого мати. «Це питання до військкоматів. В цьому плані потрібно навести жорсткий порядок», - підкреслив він.

 

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 441 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024