ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 26.04.2024, 23:09
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 20 » Україна не втратила Крим, боротьба за півострів переходить в іншу затяжну фазу – Володимир Литвин
Україна не втратила Крим, боротьба за півострів переходить в іншу затяжну фазу – Володимир Литвин
09:25

Про це з трибуни українського парламенту заявив Голова Народної Партії, народний депутат із групи "Суверенна європейська Україна" Володимир Литвин. 


За його словами, сьогодні ціна питання Криму - збереження України. "Треба рішуче ставити питання про залишення наших військових у Криму. Якщо мова йде про виведення, то це має бути передислокація виключно з усією матеріальною частиною. Саме в такий спосіб ми маємо вести наш діалог. Треба не заганяти людей у Криму в глухий кут. Треба їх максимально зберегти. Таким чином ми збережемо їх лояльність до України", - наголосив політик.

Володимир Литвин переконаний, що Україна поводила себе занадто цивілізовано, тим самим демонструючи свою європейськість. "Очевидно, на часі постановка питання у ВР подання заявки на приєднання України до ЄС, тим більше, що єврочиновники таку тезу вже пропагують", - зауважив парламентарій.

Голова Народної Партії наголосив, що Україна, спираючись на моральну підтримку світу, насамперед має розрахувувати на власні сили. "Про яку оборону можна говорити, коли за нинішніх умов Кабмін приймає рішення про скорочення органів управління сектору безпеки і оборони на рівні 20%? Скільки ще потрібно рішень профільного Комітету ВР, щоб зупинити таку дію уряду? Я прошу в.о. Президента України зреагувати і припинити такі дії", - звернувся Володимир Литвин. У свою чергу, О.Турчинов завірив, що жодних скорочень силового блоку не буде.

Разом з тим, Володимир Литвин вимагає навести порядок у державі. "Як можна консолідувати країну, коли люди залякані безчинствами, що кояться відкрито і зухвало. Влада у південно-східному регіоні місцями є ілюзорною, місцями - популістською. Правоохоронні органи деморалізовані і займають позицію споглядання. Домінує право сили. При такому підході ми отримаємо серію військових переворотів на кшталт африканських країн. Не буде наведено елементарно порядку в країні - не буде країни", - упевнений він.

"Нам належить виробити та узгодити покрокові дії і почати їх реалізацію, спираючись на загальносуспільну підтримку. На жаль, говорити про одностайність нашого суспільства не можна і це потрібно враховувати. Потрібна розмова з країною", - зауважив Голова Народної Партії.

 

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 421 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024