ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 10:34
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 79 80 »

Дорогі наші, жінки!

                                                        Щиро вітаю Вас усіх з Вашим міжнародним днем! 
     Віки і тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки Вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде Ваша краса. Адже ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Дата: 08.03.2009

                                                                                Шановні жінки!

     Сердечно вітаємо вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем!
     Добрі та ніжні, мужні та тендітні, ви – найдорожче, що є в нашому житті. Берегині домашнього вогнища, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності та культури. Ви надихаєте нас на нові звершення, допомагаєте нам стати кращими, добрішими, впевненішими в собі.
     Саме ви оточуєте близьких людей любов’ю та увагою, і, не зважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою ... Читати далі »

Переглядів: 622 | Дата: 08.03.2009

                                                                          Дорогі співвітчизники!

     9 березня 2009 року минає 195 років від дня народження великого сина українського народу Тараса Шевченка.
     Цей день знаменний у житті українського народу. Без сумніву, геніальний письменник є об’єднавчим чинником різних прошарків українства у культурі, суспільстві, політиці уже понад сто років.
     Сьогодні Великий Кобзар сприймається вже не лише як неперевершений поет і в ... Читати далі »

Переглядів: 897 | Дата: 07.03.2009

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин у середу прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Уільяма Тейлора на його прохання.

     Під час зустрічі обговорювалося широке коло нагальних питань сучасного політичного, економічного та суспільного становища в Україні та діяльності Верховної Ради України в рамках антикризових заходів. Співрозмовники приділили значну увагу проблемі активізації співробітництва України з міжнародними фінан ... Читати далі »
Переглядів: 678 | Дата: 05.03.2009

                                                                      Шановні Співвітчизники!

     Фракція „Блок Литвина” у Верховній Раді України висловлює обурення цинічним нехтуванням суспільної думки та відмовою від з’ясування і врахування волі народу, виявом якої є скасування виборів до Тернопільської обласної ради. Фракція „Блок Литвина” у Верховній Раді України в повному складі проголосувала проти цього волюнтаристського рішення, яке враховує винятково вузькопартійні інтереси окремих політичних сил.

     Скасування народного волевиявлення відбиває бажання окремих політиків приховати ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Дата: 04.03.2009

     Станом на 25 лютого 2009 року членами фракції «Блок Литвина» розроблено і зареєстровано у парламенті 93 законопроекти та проекти постанов Верховної Ради України. Крім того, представники фракції є співавторами 63 законопроектів, розроблених за участю членів інших фракцій.
     Серед законопроектів, внесених членами фракції «Блок Литвина», слід, зокрема, виділити спрямовані на: запровадження погодинної оплати праці з метою підвищення життєвого рівня населення; встановлення мінімальної частки заробітної плати у структурі собівартості продукції; запровадження мораторію на від ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Дата: 26.02.2009

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин наголошує, що «сьогодні треба зробити все, аби підтримати людей, які живуть і працюють на селі».Про це керівник парламенту заявив під час спілкування з жителями села Стриївка Тернопільської області, де він у четвер перебуває з робочою поїздкою.
     Визнаючи складність нинішньої економічної ситуації, В.Литвин вважає, що після світової фінансово-економічної кризи «світ буде ще жорстокішим, але проблема забезпечення продовольчими т ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Дата: 26.02.2009

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин переконаний у необхідності ухвалення Постанови Верховної Ради України про дату проведення чергових виборів Президента України 17 січня 2010 року.

     Відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у Тернополі, В.Литвин зазначив, що «країні потрібно дати чітку визначеність», аби використати період, який залишився до президентських виборів, для практичної роботи. 

     Голова Верховної Ради України підкреслив ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Дата: 26.02.2009

     В Україні має бути започатковане проведення круглого столу за участі Президента України, Прем`єр-міністра України, Голови Верховної Ради України і лідера опозиції. Про це В.Литвин заявив у четвер під час прес-конференції у Тернополі, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливості проведення дочасних президентських виборів.

     На його думку, круглий стіл мав би відбуватися на нейтральній території, «скажімо, у Софії Київській». 

     Голова Верховної Ради України висловив перекона ... Читати далі »

Переглядів: 905 | Дата: 26.02.2009

     Вибори до Тернопільської обласної ради треба проводити, припинивши дебати на цю тему. На цьому наголосив Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин, відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у четвер у Тернополі, яка відбулася під час його робочої поїздки до області.

     «Дискусію варто завершити, бо підхід до цього питання розколює політиків і людей, вносить розбрат у суспільство», - заявив В.Литвин.

     Він нагадав, що у парламенті зареєстро ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Дата: 26.02.2009

Copyright ЛОО Народної Партії © 2024