ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 18.05.2024, 06:00
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 16 » Звернення Голови Верховної Ради України, Голови Народної Партії Володимира Литвина до народу
Звернення Голови Верховної Ради України, Голови Народної Партії Володимира Литвина до народу
15:09

     Я вважаю за необхідне і вимушений звернутися сьогодні уже безпосередньо до всіх людей, до українського суспільства, до кожної родини, до кожної людини. 

     Сьогодні і зараз, по-перше, з огляду на те, що розвиток подій в Україні на основі хаосу і безладу продовжує загострюватись. З огляду на те, що восени слід очікувати піку політичного протистояння, олігархічних війн, зведення рахунків під гаслами забезпечення добробуту українського народу. Натомість у нас відбуватиметься погіршення економічної, соціальної ситуації в країні. З огляду на те, що в грудні 2008 року, погодившись очолити Верховну Раду України, я все зробив, щоб вирівняти ситуацію і не дати країні впасти, вести розвиток політичний, економічний та інших процесів у більш-менш прогнозоване річище. Певною мірою це вдалося зробити. З’явилася можливість заспокоїти суспільство і дати надію. Разом з тим, останнім часом наростає політичний параліч української влади. Більше того, я стверджую, що влада цілеспрямовано вводиться в параліч, демонструє свою неадекватність і бездіяльність. Будь-які мої ініціативи останнього часу звести разом усіх українських очільників, спільно визначити перелік необхідних завдань для того, щоб практичною роботою продемонструвати спільну відповідальність за те, що відбувається в країні, за те, що потрібно зробити для того, щоб люди заспокоїлись і відчули відповідний затишок. Всі ці заклики розбиваються об стіну глухого нерозуміння, більше того, ревнощів і політичного спротиву. Я переконаний, що лише в такий спосіб можна було продемонструвати політичну відповідальність політиків, політичних сил і державних діячів. Разом з тим, відсутність їхньої реакції свідчить про те, що їх влаштовує такий стан речей. 

     Саме тому я сьогодні заявляю, що я остаточно, наголошую, остаточно прийняв рішення щодо участі у виборчій кампанії з виборів президента України для перемоги. Я даю собі однозначний звіт у тому, що країні потрібно дати новий зрозумілий і прийнятний для людей курс, потрібно рішуче навести порядок, забезпечити відповідальну владу і дати можливість кожній людині відчути себе людиною. Саме з огляду на це я звертаюсь сьогодні до всіх в Україні з проханням дати оцінку дій, які відбуваються в українській владі, в українській державі, і зрозуміти, що далі такого безчестя країни спокійно спостерігати не можна. Бо кожна людина повинна для себе уявити, що буде в країні, що буде в державі, що буде з їхніми сім’ями, з кожною людиною, якщо дати можливість отримати цим політикам усю повноту влади. Вони вже продемонстрували себе у всій своїй красі. 

     Я звертаюся до всіх і до кожного – зрозуміти і перейнятися відповідальністю того, що за владу не потрібно голосувати, владу потрібно обирати, і що сьогодні мають об’єднатися всі люди, які розуміють свою відповідальність за своїх дітей, за свої родини і за свою країну. Я переконаний, що лише разом можна буде досягти того результату, на який заслуговують наші люди, на який заслуговує наш народ, на який заслуговує наша держава. 

     Дякую Вам.

Переглядів: 556 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024