ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 14:44
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 26 » В.Литвин переконаний у необхідності ухвалення Постанови Верховної Ради України про дату проведення чергових виборів Президента України
В.Литвин переконаний у необхідності ухвалення Постанови Верховної Ради України про дату проведення чергових виборів Президента України
09:28

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин переконаний у необхідності ухвалення Постанови Верховної Ради України про дату проведення чергових виборів Президента України 17 січня 2010 року.

     Відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у Тернополі, В.Литвин зазначив, що «країні потрібно дати чітку визначеність», аби використати період, який залишився до президентських виборів, для практичної роботи. 

     Голова Верховної Ради України підкреслив, що відповідно до Конституції України вибори Глави держави проводяться в останню неділю останнього місяця п’ятого року повноважень Президента, нагадавши, що Віктор Ющенко набув повноваження Глави держави, склавши присягу 23 січня 2005 року. Таким чином, за словами В.Литвина, відповідно до Основного закону вибори мають бути призначені на 17 січня 2010 року.

     Володимир Литвин зазначив, що невнесення відповідного проекту Постанови на розгляд парламенту пов’язане з існуванням сценарію проведення дочасних виборів Глави держави.

     Разом із тим, Голова Народної Партії висловив сподівання, що всі парламентарії адекватно сприймуть його позицію, і Постанова про призначення виборів буде прийнята.

     Під час прес-конференції після зустрічі зі студентами і викладачами Тернопільського державного технічного університету імені І.Пулюя Володимир Литвин заявив, що студенти активні, вони ставлять розумні запитання. Він сподівається, що «аполітичність молоді перейде у зацікавлену політичну активність, аби молодь зрозуміла, що поки що рішення приймаються за неї».

     За його словами, нинішня молодь, студенти мають насамперед брати участь у виборах і політичних кампаніях, щоб їх голос «не був загублений, щоб результати виборів, які відбудуться, зокрема, у Тернополі, а я впевнений, що вони відбудуться, відбивали настрої, устремління всього спектру і різних вікових груп, які живуть у цьому чудовому краї».

     На зустрічі в університеті В.Литвин, зокрема, наголосив на необхідності переходу науки і освіти в державі на нову якість.



     Прес-секретар Голови Верховної Ради України

Переглядів: 585 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024