ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 06:53
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 28 » Ігор Шаров: «17 років із підприємств «вимивалось» усе, що можна було «вимити»
Ігор Шаров: «17 років із підприємств «вимивалось» усе, що можна було «вимити»
12:04

               Коментарі Голови фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Ігоря Шарова щодо ситуації в державі 

     «На жаль, представники держави, майже всі промисловці та підприємці України не скористалися «газовою політикою» у минулому і майже 17 років не приділяли уваги таким важливим питанням, як диверсифікація газового ринку, пошук альтернативних джерел енергії, реконструкція підприємств, впровадження технологій енергозбереження...», – заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам голова депутатської фракції Блоку Литвина у Верховній Раді Ігор Шаров.

     «До 2004 року в нас був дуже дешевий газ, – переконаний політик. – Це дозволяло підприємцям не задумуватися про модернізацію виробництва, а використовувати ті ж радянські мартени, котельні, які «пускали в повітря» мільйони кубометрів газу на рік».

     А натомість, за словами Ігоря Шарова, «надприбутки сприймалися бізнесменами виключно як особисті накопичення, тому йшли на задоволення власних потреб, а з підприємств «вимивалось» усе, що можна було «вимити».

     «Усі думали, що отримали від Російської Федерації газовий невід назавжди, а отримали солону рибку – після якої дуже хочеться пити – і лише на обмежений час», – сказав лідер фракції Блоку Литвина.

     «Нове керівництво Росії після того, як прокидалось, уже не запитувало саме в себе: «А що ти зробив для України?..», – додав Ігор Шаров. – І як результат - ми є найнезахищеніші перед світовими викликами. Крім того, втрачені можливості щодо захоплення нових зовнішніх ринків, розбалансований ринок внутрішній і на цьому тлі можемо однозначно стверджувати, що радянській екстенсивній виробничій моделі в Україні незабаром настане кінець».

     Сьогодні, нагадав лідер фракції, Україна на 80% використовує газ для опалення. «Ми будемо найбільшими в світі марнотратами, якщо продовжуватимемо й далі так робити, – запевнив Ігор Шаров. – Бо таким чином ми спалюємо нашу незалежність».

     «Лише політична консолідація, жорстка виконавча дисципліна, чітка, спланована у всіх сферах життєдіяльності політика, економія можуть вивести країну з глухого кута енергетичної залежності», – висловив переконання парламентар, повідомляє прес-служба голови фракції Блоку Литвина.

Переглядів: 777 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024